Printing anno 2019

Printer Company B.V. heeft een vernieuwende, milieuvriendelijker en goedkopere aanpak van printen.

Naast het leveren van supplies, printers, adviezen en onderdelen is Printercompany vooral een producent van gerefurbishte printer supplies zoals toners, drums en fusers.

Vernieuwende aanpak

Onze aanpak verschilt van de conventionele wijze. Bij ons hoeft u geen langdurig leasecontract aan te gaan met een vaste prijs per print, terwijl u niet weet hoeveel u over één, drie of misschien wel over vier jaar print. En als u een printer koopt betaalt u niet torenhoge prijzen voor u supplies of boet u in kwaliteit in door goedkopere alternatieven uit het Verre oosten.

Printercompany produceert haar Toners in Nederland gebruikmakend van de beste kwaliteit toner zodat wij kunnen garanderen dat de zelfde kwaliteit print wordt geleverd als bij gebruik van standaard cartridges.

Made and refurbished in Holland

Printer Company B.V. past topkwaliteit materialen toe op de door haar gerefurbishte printer onderdelen zoals toners. Dit betekent dat u altijd zeker bent van de beste kwaliteit supplies, die door ons uitgebreid worden gecontroleerd op kwaliteit.

Goedkoper: 50 -70% goedkoper dan originele supplies

Door hergebruik van materialen die anders weggegooid of vernietigd worden bespaard u enorm op uw printkosten zonder op de kwaliteit in te moeten boeten.

Milieu

95% van de materialen in supplies kan worden hergebruikt. Printer Company B.V. vernieuwt alleen die onderdelen die vervangen dienen te worden.

Bedrijven hebben een cruciale rol bij het afvoeren van afval. Reductie van CO2 door het hergebruiken en recyclen van (printer) onderdelen is een zeer eenvoudige en makkelijk implementeerbaar proces hetgeen direct bijdraagt aan CO2 reductie.

Printer Company B.V. gelooft dat een maatschappelijk verantwoorde wijze van ondernemen onderdeel moet zijn van haar werkwijze.

Wij implementeren daarom maatschappelijk verantwoord ondernemen in al onze bedrijfsprocessen.

Werkwijze

In onze webshop vindt u supplies die op dit moment kunnen worden geleverd .

Deze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij hieraan stellen, uiteraard met alle mogelijke garanties.

Uw bestaande printerpark ” vergroenen”

Heeft u een bepaald printerpark waar u nu telkens nieuwe supplies voor koopt, dan kunnen wij uw printer “greener” maken door uw toners te recyclen en refurbishen.

Wij verzorgen dan de logistiek van uw supplies met een besparing van 50 – 70% aan kosten.