Printercompany Main Logo

Verzending en Retourneren

Verzending en Retourneren

Verzending

Printercompany streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te leveren, met als doel om dit doorgaans binnen 48 uur te doen. We zetten ons in om de verzending van producten nauwkeurig en efficiënt te verwerken, zodat klanten zo snel mogelijk kunnen printen.

Retournering

a) Melding van retournering 

Om een retournering te initiëren, dient de klant binnen 14 dagen na ontvangst van het product contact op te nemen met onze klantenservice. De klant kan telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. Bij het melden van een retournering dient de klant de volgende informatie te verstrekken: het ordernummer, de reden voor de retournering en eventuele relevante details.

b) Retourvoorwaarden

 Om in aanmerking te komen voor een retournering, dient het product:

  • Ongeschonden en in originele staat te zijn.
  • Compleet te zijn met alle bijbehorende accessoires en verpakkingsmaterialen.
  • Niet te zijn gebruikt, behalve voor zover noodzakelijk is om de aard, kenmerken en werking van het product vast te stellen.

c) Retourkosten

Bij een retournering zijn de kosten voor de retourzending voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen of in het geval van een defect product of een fout van onze zijde.

d) Terugbetaling

Na ontvangst en controle van het geretourneerde product zal Printercompany BV overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag, exclusief de oorspronkelijke verzendkosten, binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. De terugbetaling zal plaatsvinden via de oorspronkelijke betaalmethode die de klant heeft gebruikt bij de aankoop, tenzij anders overeengekomen.

Uitzonderingen

Printercompany BV behoudt zich het recht voor om retourneringen te weigeren of de terugbetaling te weigeren indien het geretourneerde product niet voldoet aan de retourvoorwaarden zoals uiteengezet in “b” of indien er sprake is van misbruik van het retourneringsproces.

Contactgegevens

  • Telefoon: +316 29 01 87 18
  • E-mail: info@printercompany.nl
  • Adres: Nieuwe Blaricummerweg 44, Huizen